RÉV HÁZ RÉV HOUSE

SZOBAFOGLALÁS ROOM RESERVATION
Gyors szállásfoglalás itt! Új!
Rév Ház Velence
Szobaárak
Akciós csomagajánlat Új!
Szoba napközben
Transzfer
Kapcsolat fizetési mód
Képgaléria
Házirend
Felszereltség
Hasznos
RÉV HÁZ HÁZIRENDJE

Köszönjük, hogy Ön is betartja

1. Vendégszobák elfoglalása és elhagyása
- Kedves Vendégeink az érkezés napján du. 14-18 óra között foglalhatják el szobáikat, regisztráció, szállásdíj és - véletlen rongálási kár esetére - nem lelakható kaució befizetése után. .
- Távozáskor a vendégszobákat de. 10 óráig szíveskedjenek leltár szerinti hiánytalan, kármentes állapotban átadni. Az esetleges, 1000 Ft-ot meghaladó károkozást szíveskedjenek megtéríteni.

2. Parkolás
- A ház előtti murvás parkolóba szíveskedjenek 40-45°-os szögben beállni, napi érkezési sorrendben, vendégszobánként egy személyautóval.

3. Szálláshelyen tartózkodás
- A szálláshelyen házunk kedves Vendégei tartózkodhatnak, a befizetett időtartam lejártáig.
- Utcai cipőiket a földszinti előszobában szíveskedjenek átváltani.
- Csendrendelet: 22-től 06 óráig, csendes tevékenység: 06-tól 22 óráig.
- Házon kívülre távozás előtt szíveskedjenek szobáik ablakait becsukni, vízcsapokat elzárni, elektromos berendezéseket - hűtőszekrény kivételével - kikapcsolni.
- A szálláshelyre behozható tárgyak köre: a vendégszobák méretével arányos mennyiségű, terjedelmű, személyes ruházat és használati tárgy. Közös területen, erkélyeken, személyes ingóságok, használaton kívüli tárgyak nem tárolhatók. Kivétel: kerékpár tárolás a közös kertrészben a kerítés mellett és az erkélyeken történő eseti ruhaszárítás.
- A vendégszobák berendezési, felszerelési tárgyai, erkélyekre, közös területre
nem vihetők ki, közös használatú bútorok, konyhafelszerelési tárgyak a szobákba nem vihetők be. Falak, bútorok nem dekorálhatók, fali tárgyak nem szerelhetők föl.

4. Látogatók fogadása
- Kívülálló személyek, csak indokolt esetben léphetnek be a Rév Ház területére.
- Esetleges látogatók, rövid időre, a többi Vendég zavarása nélkül, a kerthelyiségben, vagy a közös étkező-hallban fogadhatók.

5. Étkezés
- Az étkezés önellátó. A közös teakonyhát, használat után, elmosogatott edényekkel, tisztán, rendben szíveskedjenek hátrahagyni a többi Vendég számára.
- A hulladékgyűjtés szelektív: műanyag dobozokat, csomagolóanyagokat, zacskókat, PET palackokat, fém- és UHT dobozokat, üvegeket, újságpapírt, tiszta állapotban a mosogató alatti külön gyűjtőzsákba szíveskedjenek tenni.

6. Mosás, teregetés
- Személyes ruházat gépi mosására, külön térítés mellett, a teakonyhába telepített automata mosógéppel van lehetőség, saját mosószerrel, a kezelési utasítás betartásával.
- 30 éjszakás szállásfoglaláskor a saját ruházat gépi mosása heti egy alkalommal térítésmentes.
- Nedves textíliát kizárólag ruhaszárító állványon, a vendégszobák fürdőszobáiban, vagy erkélyein szíveskedjenek szárítani.

7. Szobatakarítás, ágyneműcsere
- 7 vendégéjszakát meg nem haladó szállásfoglalás esetén, a napi szobatakarítás, beágyazás, fürdőszobai szemetes ürítése önellátó, A végtakarítás kedves Vendégeink távozása után esedékes.
- 7 vendégéjszakát meghaladó szállásfoglaláskor a szobatakarítás, ágyneműcsere, heti rendszerességgel történik. A napi szobatakarítás, beágyazás, fürdőszobai szemetes ürítése, önellátó.
- 30 vendégéjszakás szállásfoglalási konstrukcióban a napi és heti szobatakarítás önellátó, vagy térítés ellenében igényelhető. A heti és a végtakarítás költségét az ár nem tartalmazza.
- 30 vendégéjszakás szállásfoglalásnál szállásadó ágyneműhasználatot és hetente ágyneműhuzat mosást biztosít. Egyeztetett mosási napon szíveskedjenek a használt ágyneműt lehúzni, mosásra kiadni, ugyanakkor a tiszta csere ágyneműt átvenni és, fölhúzni.

8. Dohányzásra kijelölt helyek
- Dohányozni a vendégszobák szabadba nyíló erkélyein, vagy a szálláshely közös kerthelyiségében szíveskedjenek.
Az épületben tilos a dohányzás.

A házirend betartása kedves Vendégeink közös érdeke, köszönjük, hogy Ön is betartja!

Kedves Látogatónk! Önnek is érdemes figyelemmel kísérnie akciós ajánlatainkat és honlapunk folyamatosan bővülő tartalmát, iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:

Postacím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Kedves Látogatónk! Szállását itt előjegyeztetheti, lefoglalhatja, jelentkezzen most!

E-mail cím:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Szuper Szállás - Rév Ház Velence