RÉV HÁZ RÉV HOUSE

SZOBAFOGLALÁS ROOM RESERVATION
Rév Ház Velence
Szobaárak
Szoba napközben
Transzfer
Kapcsolat fizetési mód
Képgaléria
ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

Rév Ház Velence Határ utca 77/a Szuper Szállás minősítéssel!

Vendégértékelések szerint, házunk "Szuper Szállás" minősítést kapott, foglaljon nálunk szállást Ön is bizalommal!

Velencei-tó menti fürdővárosunkban, kellemes kertvárosi környezetben, négy családias, hangulatos, összkomfortos, kétszemélyes, erkélyes, fürdőszobás, hűtős, wifis, tévés, klímás, (1,2, 4 szobákban) tetőtéri szobával, a közös hallban teakonyhával, étkező-társalgóval, kertrészünkben kerti bútorokkal várjuk kedves Vendégeinket az év minden napján! Kellemes, kulturált, megfizethető szállást kínálunk, úgy szabadságukat itt töltő kedves Vendégeinknek, mint az átutazóknak, vagy a térségben dolgozóknak.

Az étkezés ö n e l l á t ó, változatos menük, frissensültek, vagy pizza házhoz szállítás több szolgáltatótól telefonon önállóan rendelhetők, közös helyiségünkben kitett étlapok segítségével.
Grillezést kedvelő kedves Vendégeinknek új, elektromos asztali grillsütő áll rendelkezésére, mellyel évszaktól és időjárástól függetlenül készíthetik el maguknak és társaságuknak kedvenc grillételüket akár a szabadban, vagy épületen belül, a közös étkező hallban.

A velencei termálfürdő, a Velencei-tó gyönyörűen újjáépített partszakasza, a Velencei Korzó és a tengerpartot idéző homokos szabad strand a vasútállomás és a távolsági buszmegálló házunktól mintegy 1,2 km-re, az agárdi termálfürdő (honlapja (a s z ö v e g r e kattintva nyitható), 6,5 km-re fekszik.tőlünk.
Régiónk és azon belül a Velencei-tó környéke, a gyógyfürdőin kívül is, egész évben változatos programlehetőségeket kínál az idelátogatóknak.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Könnyen, gyorsan idetalál!

A Rév Ház, 2481 Velence Határ u.77/a alatt, a Balatoni útról (amely egyben a 7-es főút), közelíthető meg.
A velencei vasútállomással szemben
(a t é r k é p r e kattintva megnyitható a vasúti menetrend) kitáblázott Pusztaszabolcs-Adony felé vezető Szabolcsi főútra kell rákanyarodni, Budapest irányából balra, Székesfehérvár irányából érkezve jobbra. Pusztaszabolcs irányába haladva, a Szabolcsi úttal párhuzamos harmadik keresztutca balra a Határ utca. Utcánk Szabolcsi úti körforgalomból nyíló Kertész utcánál kezdődik és a Vásártér utcánál végződik, mindkét irányból megközelíthető. Házunk a Vásártér utca magasságában található.

Az állomással szemközt, a 7-es út mellett szezonális kerékpár kölcsönző működik, i d e kattintva nyílik a kerékpárkölcsönző honlapja, ahol még sok értékes információ olvasható.

HELYI KÖZLEKEDÉS, KERÉKPÁRTÚRA?

ZilajBringa!

Kedves Látogatónk!

A helyi kerékpár kölcsönzési és kerékpártúra lehetőségek részleteiért kattintson a képre és átirányítjuk a ZilajBringa honlapjára!

Kedves Látogatónk! Önnek is érdemes figyelemmel kísérnie akciós ajánlatainkat és honlapunk folyamatosan bővülő tartalmát, iratkozzon fel hírlevelünkre itt!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:

Postacím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Kedves Látogatónk! Szállását itt előjegyeztetheti, lefoglalhatja, jelentkezzen most!

E-mail cím:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Szuper Szállás - Rév Ház Velence